header 07

Reviews

Tamara van Benthem, Nijmegen:
"Ik vond de online massageworkshop ontzettend leerzaam en duidelijk dmv de powerpoint en de strijkingen die uitgevoerd kunnen worden,  op deze manier krijg je een goed inzicht wat prettig of juist niet prettig is wanneer je iemand op de tafel masseert." 

Sascha van de Krommenacker, Uden:
"We hebben tijdens de "thuisperiode" een online massage cursus van Amber besteld. We wisten niet wat we konden verwachten, maar de cursus is zeker aan te raden! Duidelijke uitleg, goed te volgen en technieken zijn voor een beginner goed uit te voeren. We hebben genoten en zullen deze zeker vaker doen. Een nieuwe cursus is zeker voor herhaling vatbaar! Dank je wel, Amber"

Chrissy:
“Ik heb jouw workshop met veel plezier gevolgd”!

 Janneke, Nijmegen:
"Een cursus gericht op onervaren personen met een heldere uitleg van de handelingen en het nut van bepaalde handelingen. Erg leuk om te doen. De powerpoint is een goede samenvatting/aanvulling. Als je het filmpje een paar keer gezien hebt kun je alleen met de powerpoint werken."

Matthijs, Nijmegen:
"De massageworkshop was heerlijk. Ik heb goed geleerd om mijn vriendin een ontspanningsmassage te geven en ik ben zelf ook volkomen ontspannen geworden in een prettige omgeving. Een echte aanrader."

 Ingeborg Bikker, Enschede: 
"Ik vond de workshop heel leuk en leerzaam. Met genoeg tijd en handvaten om verschillende onderdelen te oefenen en daarna was het erg fijn om zelf te ervaren hoe heerlijk de massage kan zijn!"

Anne Douwe, Nijmegen:
"Amber heeft op hele rustige en instructieve wijze een aantal ontspanningstechnieken voor nek-, schouder- en rugmassage uitgelegd. We hebben dat als deelnemers aan de workshop geoefend en goede feedback hierop gekregen. Belangrijkste vond ik zelf dat duidelijk is geworden wat effect van bepaalde handelingen is en niet dat ‘jezelf maar wat doet’ en hiermee schade berokkend."

Lotti, Nijmegen:
"Amber is bijzonder. Dat is het goede woord! Los van haar diversiteit en kundigheid aan massages, kom ik altijd helemaal tot rust door haar energie (en dat bedoel ik niet zweverig). Ze weet exact de goede punten te behandelen indien het een sportmassage betreft, maar zelf ben ik echt heel erg fan van haar ontspanningsmassage. Ik zeg wel eens; het is jammer dat ik niet kan blijven liggen, want na afloop ben je zó ontspannen en rustig dat je aan een stuk door zou kunnen slapen.
Ik heb diverse masseurs bezocht, maar er is er voor mij echt geen een die in de buurt komt van Amber!"

Silvano Orvini, Nijmegen:
"Als gevolg van een hernia kwam ik in 2012 bij Amber terecht. Zij heeft mij binnen een paar maanden van alle rug- en bijhorende nek- en schouderklachten verholpen. Sindsdien ga ik periodiek voor een onderhoud  naar haar toe voor een massage van diverse spieren. Amber leest je lichaam en weet of de klachten eventueel van geestelijke aard zijn. Ze zei ooit tegen mij; “je lichaam wil je wat zeggen”. Dat was voor mij een wake up call om het rustiger aan te doen. Voorkomen is immers beter dan genezen."

Kimberly Bonger, Nijmegen:
“Amber is top! Ze weet de juiste drukpunten te vinden en voel me weer 10 jaar jonger als ik bij haar ben geweest!"

Fien, Nijmegen:
"De zwangerschapsmassage was heerlijk."

Janneke den Hartogh, Nijmegen:
"Ik heb erg genoten van de rugmassage-workshop. Amber heeft om duidelijke en prettige wijze uitgelegd en voorgedaan welke technieken zij ons wilde leren. Zodoende heb ik niet alleen veel geleerd om beter te kunnen masseren, maar heb ik ook veel plezier gehad als oefenmateriaal van mijn duo kandidaat."

 Maud Wamerdam, Nijmegen:
''Ik heb de workshop ervaren als een mooie opstart om bekend te raken met het geven van een ontspanningsmassage. Ik vond het ideaal dat we alle massagebewegingen doornamen en direct oefenden op onze partner.Een absolute aanrader om in zeer korte tijd behendig te worden op massagegebied!'' 

Karel Bongers, Voorthuizen:
"Superleuke workshop!"

Anoniem:
"Een heel leuke, ontspannende ochtend gehad en veel geleerd!"

Ramona, Grave:
"Ik heb de cursus op als leuk, fijn en leerzaam ervaren. Ik ben meteen aan de slag gegaan met oefenen. Ik vind het erg leuk om te masseren, zelf raak je er ook ontspannen van."

Mandy, Nijmegen:
"Super bedankt voor de ervaring. Ik heb genoten. Het was leuk, leerzaam en ontspannen."

Jessica van Damme, Nijmegen:
"Leuke en leerzame introductie workshop, met een prettige rustige sfeer. Sloot heel mooi aan bij mijn idee van ontspannen en met aandacht masseren. Voelde echt als een heerlijk uitje voor mezelf.”

Mariska Muller, Nijmegen:
"Ik heb bij Amber een voet wellness massage gevolgd. Het was heel erg leerzaam en professioneel. Absoluut een aanrader!"

Sandra van den Heuvel, Uden:
"Amber is een enthousiaste masseur die haar vaardigheid goed kan overbrengen op een groep. Ik heb dit mogen ervaren in een massageworkshop die ik recent bij haar heb gevolgd. Theorie en praktijk zijn goed in balans en ook wordt de persoon, de mens, die je masseert niet over het hoofd gezien."

Claudia Wegh, Nijmegen:
"We hebben veel geleerd!"

Marc en Femke, St. Hubert:
"De workshop was een fijne ervaring. We hebben er oprecht van genoten!"

Corine van der Putten, Eindhoven:
"
Leerzame, ontspannende en gezellige massageworkshop!"

Remi Meijer, Nijmegen:
"Amber houdt mij als (marathon) hardloper al enkele jaren op de been d.m.v. professionele sportmassages. Ze heeft kennis van zaken en zorgt, door o.a. haar prettige persoonlijkheid, voor een aangename sfeer tijdens de massages."

Jeroen van der Heijden, Den-Haag:
"Als je een leerzame workshop wilt die enthousiast gegeven wordt dan is deze workshop zeker de moeite waard!!"

Gaby van Welsem, Nijmegen:"
"Voor mij, als ongeoefende masseur, was de workshop (sport)massage een goede manier om enkele basistechnieken van het masseren te leren. De verschillende technieken werden op een duidelijke manier voorgedaan en er was genoeg tijd en rust om deze zelf toe te passen. De sfeer was ontspannen. Het oefenen op verschillende medecursisten maakte de drempel om een onbekend persoon te masseren veel minder hoog. Dit kon ook goed door de veilige sfeer die geboden werd".

Paulien, Nijmegen:
"Ik vond het een leuke, leerzame dag. Nu is het belangrijk om de massage op korte termijn te oefenen".

Marthica, Nijmegen:
"Ik vond het heel erg leuk, leerzaam en interessant!"

Christel Arts, Malden:
"Met Flow heb ik onlangs een leuk spiritueel weekend gevolgd, wat Amber had georganiseerd. Daar waar ik onrustig startte, was ik na twee dagen totaal ontspannen! Tevens heb ik een massageworkhop bij haar gevolgd, Amber legde helder en rustig de theorie uit waarna we zelf mochten oefenen. Ze gaf doelgericht en liefdevol aanwijzingen aan ons als groep. Amber is in staat met haar rust, spiritualiteit, overzicht en inzichten leuke en leerzame workshops en weekendjes te organiseren. Een echte aanrader!”

Anand Mahabier, Ivonne, Dante en Goya, Arnhem:"
"Amber heeft voor ons een wezenlijke bijdrage geleverd in het zoeken naar de oorzaak waarom onze baby zo veel en vaak huilde. Naast alle gebaande paden die wij bewandeld hebben heeft zij ons een andere manier van benaderen meegegeven. Dit heeft ons uiteindelijk geholpen ons kind zich welkom te laten voelen in ons gezin. Ze weet helder en duidelijk te formuleren wat ze ziet en wij konden ons hier direct in herkennen. Amber heeft een sterk empathisch vermogen met respect voor ouder en kind."

Elke Tuss, Groesbeek:

"Mijn paard is altijd al wat afwachtend en onderdanig geweest maar na een operatie naar aanleiding van een mislukte castratie was hij nóg meer in zichzelf gekeerd. Amber heeft op hem afgestemd en voelde dat hij heel bang en eenzaam is geweest bij de operatie en dat hij zich daardoor mentaal en fysiek wat uit zijn achterhand heeft 'teruggetrokken'. Als gevolg daarvan zou hij veel op zijn voorhand lopen. En die overbelasting veroorzaakte verzuring. Daarnaast liet ze weten dat de wond niet goed is geheeld door de hechting. Dit was voor mij een goede verklaring. Het hielp de puzzelstukjes in elkaar te passen want nu haalde hij zijn kracht heel erg uit zijn voorhand en was hij vaak aan zijn voorbeen geblesseerd. Adhv Reiki behandelingen en tips op het mentale en fysieke vlak heeft Amber verder geholpen. Ook gaf Amber aan dat een nieuwe operatie niet nodig zou zijn en dat gaf mij veel rust.Al met al een fantastische verklaring waar ik echt wat mee kan, en we hebben alweer een wedstrijd gereden!" 

Kijk voor nog meer reacties op Flow inner Travel

 

bloem-linksonder-kleinbloem-rechtsonder-klein
                                               <